Investește cu profit maxim și risc minim în obiectivele tale de Fitness

Sunt numeroase beneficii lucrând cu un Antrenor Personal. Persoane de orice vârstă și cu orice nivel de experiență pot obține rezultate mai bune și pot trăi un stil de viață mai sănătos. Un Antrenor Personal îți va concepe un plan de antrenament unic, adaptat condiției tale fizice, nevoilor și obiectivelor tale. Unele avantaje ți le poate oferi doar un Antrenor Personal.

ALEGI OBIECTIVE REALISTE
Eșecul de a-ți atinge obiectivul din fitness te-ar putea face să renunți la obiectivele de sănătate și bunăstare. Stabilindu-ți un scop nerealist riști dezamăgirea. Un Antrenor Personal te poate ajuta să îți propui obiective de fitness realiste și sănătoase, și te poate ajuta să le atingi.

MAI BINE ȘI MAI RAPID
Un Antrenor Personal te poate asigura că îți petreci timpul făcând exercițiile potrivite, cu echipamentul corespunzător, și cu o durată optimă. Un Antrenor Personal poate maximiza beneficiile timpului petrecut în sala de sport și poate scurta timpul în care ajungi la rezultate.

EVIȚI ACCIDENTĂRILE
Folosirea unui echipament din sala de gimnastică pe care nu îl cunoști sau ridicând greutăți fără o formă adecvată este o rețetă pentru leziuni grave sau de durată. Un Antrenor Personal te învață forma corectă și te corectează pe parcursul exercițiilor, reducând astfel riscul de răniri.

GRĂSIME SAU MUȘCHI
Când începi călătoria de fitness vrei să scapi de grăsime, să construiești mușchi, sau ambele. Cu toate acestea, s-ar putea să nu știi cum să faci asta, petrecând prea mult timp pe cardio și insuficient timp pe mărirea forței sau invers. Un Antrenor Personal te poate ajuta să obții un echilibru adecvat pentru arderea grăsimilor în timp ce dezvolți masa musculară.

DEPĂȘEȘTI PLAFONAREA
Chiar și cei mai experimentați amatori de sală riscă plafonarea. Odată ce ai încetat să obții rezultate, motivația de a continua să mergi la sala de sport va scădea și s-ar putea să nu mai mergi deloc. Un Antrenor Personal poate identifica noi tehnici prin care să depășești plafonarea, menținându-te motivat.

TE MENȚINE RESPONSABIL
Îți este greu să te ții de un program sau un obicei? Un antrenor te poate menține responsabil și te poate ajuta să depășești toate scuzele pe care le-ai putea folosi pentru a evita angajamentul față de exerciții. Este mult mai greu să renunți la sala de sport când știi că cineva te așteaptă acolo.

TE PROVOACĂ SPRE MAI MULT
Când exersezi singur, este ușor să aluneci în rutine plictisitoare. Un Antrenor Personal va diversifica antrenamentele și va aduce noi provocări, împingându-te să ajungi la noi recorduri personale, indiferent că este vorba de un timp mai scurt la alergare sau de o greutate ridicată mai mare.

OBICEIUL MIȘCĂRII PE VIAȚĂ
Un Antrenor Personal te ajută să-ți atingi obiectivele de fitness, dar te ajută și să reevaluezi modul în care vezi sănătatea și bunăstarea. Un Antrenor Personal te ajută să îți dai seama că fitness-ul ar trebui să fie o prioritate în viața ta – nu doar un punct de marcat în agendă.

UN TERAPEUT NEOFICIAL
Antrenorul Personal este acolo pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele de fitness, dar și pentru a-ți îmbunătăți bunăstarea generală. Îi pasă cât de stresat(ă) ești pentru că asta îți afectează motivația. Îi pasă dacă ești nefericit(ă), deoarece asta te-ar putea duce spre mâncarea nesănătoasă. Sunt multe moduri în care un Antrenor Personal poate fi un terapeut neoficial.

CLARITATE
Fitness-ul poate fi confuz. Sunt o mulțime de informații de sortat. “Mănâncă asta, nu aia”, “cardio înainte sau după antrenamentul de forță?” etc. Antrenorul tău îți poate oferi informații corecte, te poate îndruma în călătoria ta prin fitness și te poate ajuta să elimini presupunerile, astfel încât să-ți poți investi toată energia în atingerea obiectivelor.

ÎNCREDERE
Sala de gimnastică poate fi intimidantă. Un instructor te poate ajuta să devii încrezător în modul de executare a exercițiilor și de folosire a aparatelor. După câteva sesiuni, te vei simți gata să abordezi singur(ă) sala de sport. Mai mult decât atât, afirmarea eu-lui în timpul exercițiilor fizice sporește încrederea în sine, ceea ce te poate ajuta să te ții de programul de exerciții pe termen lung.

FUN!
Crezi sau nu, exercițiile fizice pot fi plăcute. Un instructor personal priceput poate face exercițiul atât eficient cât și distractiv. Antrenamentul de grup sau cu prietenii poate fi o modalitate foarte bună de a crește bucuria exercițiului și socializării. Simplul fapt de a lucra cu un antrenor pe care apreciezi și îl respecți poate fi suficient pentru a avea mai multă satisfacție de la antrenamentele tale.