Atinge-ți obiectivul de Fitness
eficient și în siguranță
cu un Personal Trainer

DE CE AI NEVOIE DE FITNESS

Top 10 Beneficii ale Exercițiului Fizic

Exercițiile oferă beneficii incredibile care pot îmbunătăți aproape fiecare aspect al sănătății, atât în interior cât și în exterior. Activitatea fizică frecventă crește producția de hormoni care te fac să te simți mai fericit(ă) și te ajută să dormi mai bine. De asemenea, îmbunătățește aspectul pielii, ajută la controlul greutății, reduce riscul bolilor cronice și îmbunătățește viața sexuală.

1 – Te fac să te simți mai fericit(ă)
Exercițiul fizic constant îmbunătățește starea de spirit și reduce sentimentele de depresie, anxietate și stres.

2 – Ajută la pierderea în greutate
Exercițiul este esențial în sprijinirea unui metabolism rapid și arderea mai multor calorii. De asemenea, ajută la menținerea masei musculare și pierderea în greutate.

3 – Este bun pentru mușchi și oase
Exercițiul joacă un rol vital în construirea și menținerea mușchilor și oaselor puternice. De asemenea, previne osteoporoza.

4 – Crește nivelul de energie
Exercițiul poate fi un real stimulent energetic pentru persoanele sănătoase, precum și pentru cele care suferă de oboseală persistentă sau diverse afecțiuni medicale.

5 – Reduce riscul bolilor cronice
Activitatea fizică zilnică este esențială pentru menținerea unei greutăți optime. Reduce riscul de boli cronice dezvoltând capacitatea cardio-vasculară și micșorând tensiunea arterială.

6 – Ajută la sănătatea pielii
Exercițiul moderat oferă protecție antioxidantă și promovează fluxul sanguin, ceea ce protejează pielea și întârzie semnele de îmbătrânire.

7 – Ajută la sănătatea creierului și memoriei
Exercițiile fizice îmbunătățesc circulația sângelui la creier și ajută la sănătatea creierului și a memoriei.

8 – Ajută la relaxare și calitatea somnului
Activitatea fizică, indiferent dacă este aerobă sau o combinație de antrenament aerobic și de forță, te ajută să dormi mai bine și să te simți mai energizat în timpul zilei.

9 – Reduce durerea
Exercițiul are efecte favorabile asupra durerii asociate cu diferite afecțiuni. De asemenea, crește toleranța la durere.

10 – Promovează o viață sexuală mai bună
Exercițiul fizic ajută la îmbunătățirea dorinței, funcției și performanței sexuale. De asemenea, contribuie la scăderea riscului de disfuncție erectilă la bărbați.